Reserveringsvoorwaarden voor directe reserveringen bij Bed & Breakfast Gerlachus.

Lees deze Reserveringsvoorwaarden zorgvuldig door. Ze geven uitleg over een aantal belangrijke zaken en beschrijven onze respectievelijke rechten en plichten. Voor de voorwaarden van de boekingsplatforms waarbij wij aangesloten zijn: zie onze voorwaarden op de websites van deze platforms.

1. Reserveren
U kunt bij ons reserveren via het telefoonnummer of emailadres dat vermeld is op onze website. Wij behouden het recht naar eigen keuze een reservering te weigeren.

2. Uw reservering betalen
U kunt bij Bed & Breakfast Gerlachus op de volgende wijze betalen: contant en via pin. Creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.
Afhankelijk van het soort boeking kan op het moment van boeken een gedeeltelijke of volledige vooruitbetaling van het reserveringsbedrag worden verlangd.

3. Prijzen
De prijzen zijn vermeld op de website. De prijs is inclusief ontbijt en omzetbelasting. Toeristenbelasting is vermeld op de pagina met tarieven.

4. Nauwkeurigheid
We streven ernaar te garanderen dat alle informatie en prijzen op zowel onze website en op de diverse boekingplatforms nauwkeurig zijn. Er kunnen echter wijzigingen en soms fouten optreden, waarbij we ons het recht voorbehouden om in dit geval prijzen en andere gegevens te corrigeren.

5. Annulering van uw kant
U kunt uw reservering annuleren tot één week vóór de eerste datum die u geboekt heeft. Als u later annuleert zullen wij u de eerste dag van uw boeking in rekening brengen.

6. Als wij uw reservering annuleren
Onder uitzonderlijke omstandigheden kunnen we genoodzaakt zijn uw reservering te annuleren. Als dit gebeurt, zullen we u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen (telefonisch of via email). Wij leggen onszelf een inspanningsverplichting op om een alternatieve verblijfslocatie aan u voor te stellen.

7. Speciale verzoeken
Als u speciale verzoeken heeft, verzoeken wij u ons hiervan uiterlijk enkele dagen voor de eerste datum van uw reservering op de hoogte brengen en bij voorkeur op het moment dat u uw reservering doet. Het betreft hier bijvoorbeeld bijzondere verzoeken t.a.v. dieet, aankomst- en vertrektijden en/of het voorzien in een extra faciliteit.

8. Gedrag
U bent bij ons te gast. Wij gaan ervan uit dat u onze privacy respecteert. De kamer is beschikbaar als logies, niet om derden te ontvangen.
Als u reserveert, aanvaardt u de verantwoordelijkheid voor schade of verlies veroorzaakt door u of een lid van uw gezelschap. Volledige betaling voor zulke schade of zulk verlies moet op dat moment rechtstreeks aan de accommodatie worden betaald.

9. Aanpassing van de Reserveringsvoorwaarden
We kunnen deze reserveringsvoorwaarden te allen tijde aanpassen en/of aanvullen. In dit geval zetten we de nieuwe versie van de reserveringsvoorwaarden online. Ze zullen automatisch en met onmiddellijke ingang op alle gasten van toepassing zijn.

April 2020

Klik hier om deze voorwaarden te downloaden.