Kamer Marjolein bestaat uit twee aparte kamers. Eén eenpersoonskamer en één tweepersoonskamer, gescheiden door een deur. Beide vormen één geheel en maken gebruik van dezelfde badkamer.

Deze kamer is te boeken door één persoon. In dat geval wordt de tweepersoonsruimte afgesloten. De totale ruimte is beschikbaar voor een groep van drie personen (of twee volwassenen en twee kinderen). Het eenpersoonsbed is 2,10 meter bij 1,20 meter, een twijfelaar. Het bed in de tweepersoonsruimte meet 2,0 meter bij 1,80 meter.

U heeft een eigen badkamer met twee wastafels, een ligbad, een douche en een apart toilet. De kamer is gelegen aan de voorkant van het huis.

In beide kamers bevinden zich tafels met stoelen waaraan u het ontbijt kunt nuttigen, als het te koud is voor de tuin. Er is voldoende kastruimte, en er is veel informatie te vinden over deze regio.

Kamer “Marjolein” is genoemd naar de schilderes Marjolein Muthert (1933 – 1986), van wie er enkele werken in deze ruimte hangen. Meer informatie over haar op marjoleinmuthert.nl. Tevens hangt er werk van Huib Luns, Annemiek Groenhout en van Anne Barneveld.

Hieronder een fotoalbum met impressies van de kamers en de badkamer.