Eerste exemplaar van het boek “Zitten we hier goed?”, uitgereikt aan Ger en Mariëlle Sleijpen

Het boek “Zitten we hier goed?” geeft een heerlijk kijkje in de keuken van een Houthemse B&B. De grote verscheidenheid aan gasten tegen de achtergrond van het toeristische Valkenburg in het mooie Heuvelland met zijn rijke, regionale geschiedenis, zijn leidraad geweest voor de 32 korte verhalen, opgetekend door de gastvrouw zelf. Het zijn mooie, hilarische, verbazingwekkende en soms indringende gebeurtenissen in en rondom een B&B, vlot en humoristisch geschreven.
Vandaag werd het eerste exemplaar uitgereikt aan Ger en Mariëlle Sleijpen die in hun jeugd in de zestiger jaren menig uur in het pension van hun tantes – hotel Gezusters Sleijpen – hebben doorgebracht. Zij weten veel verhalen te vertellen over deze mooie tijd. Bed & Breakfast Gerlachus is gevestigd in hetzelfde pand in Houthem en levert nu net zulke mooie verhalen op, die beschreven staan in het boek “Zitten we hier goed?”
Voor meer informatie klik hier.